fbpx

Bli med i vårt nettverk

Driver du toppidrett?

Er du hardtsatsende idrettsutøver og alkoholfri? Er du under 30 år og har gode resultat å vise til? Da kan du søke om å bli verdiambassadør for Idrett Uten Alkohol!

Send en søknad på e-post eller i post med informasjon om deg selv, resultatene dine, hvorfor du ikke drikker alkohol og hva du vil bidra med i arbeidet til IUA!
Vi vil tilstrebe spredning i geografi, idrett og kjønn. I tillegg blir det lagt vekt på hvordan utøverne klarer å profilere Idrett Uten Alkohol.

Hva forventer vi?

Dette er verken et stipend eller en sponsoravtale, men et kjøp av tjenester hvor IUA i avtaleperioden vil eksponere sin virksomhet hos verdiambassadøren på følgende måter:

– Reklameplass på treningstøy/overtrekksdrakt som brukes i forbindelse med trening lokalt, nasjonalt og internasjonalt.

– Utøver fremmer tiltaket ”Idrett Uten Alkohol” i medieoppslag og informerer oss om artikler som blir publisert om han/henne.

– Vi vil bruke utøver som frontperson på IUA sine nettsider og reklamemateriell.

– Utøver stiller seg positiv til å engasjere seg i en eller flere av IUA sine aktiviteter i løpet av avtaleperioden. Dette kan være stand, seminar, foredrag, film, debatt, sosiale medier eller annet.

– Utøver informerer IUA om konkurranser han/hun deltar i både i forkant og etterkant, slik at IUA kan profilere dette.

– Utøver låner instagramkontoen til IUA ei uke i løpet av året og dokumenterer toppidrettshverdagen. Utøver skal i løpet av den uka publisere minst tre trenings,- konkurranse,- eller inspirasjonsbilder.

– Utøver tagger og profilerer Idrett Uten Alkohol aktivt på egne sosiale medier, og inviterer følgere til å følge Idrett Uten Alkohol. Utøver framsnakker alkoholfri idrett i sine miljø.

– Utøver må avstå fra all bruk av rusmidler så lenge avtalen varer.

Søknadsfrist for 2020: 1. oktober 2019

 

 

 

 

Følg oss på Facebook

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error

Error: Error validating access token: The user has not authorized application 1332798716823516.
Type: OAuthException
Solution: See here for how to solve this error

1 month ago

Idrett Uten Alkohol

Ny karrierebeste på verdiambassadør Silje Opseth i Romania i dag! Gratulerer med solid hopping og en knallgod delt 5. plass (med Maren Lundby)! ... See MoreSee Less

View on Facebook
Følg oss på Instagram
Følg oss på Strava