fbpx

Bli med i vårt nettverk

[/vc_column][/vc_row]
[/vc_column][/vc_row]

Driver du med toppidrett?

Er du hardtsatsende idrettsutøver og alkoholfri? Er du under 30 år og har gode resultater å vise til? Da kan du søke om å bli verdiambassadør for Idrett uten alkohol!

Send en søknad på e-post eller i post med informasjon om deg selv, resultatene dine, hvorfor du ikke drikker alkohol og hva du vil bidra med i arbeidet til IUA.
Vi vil tilstrebe spredning i geografi, idrett og kjønn. I tillegg blir det lagt vekt på hvordan utøverne klarer å profilere Idrett uten alkohol.

Hva forventer vi?

Dette er verken et stipend eller en sponsoravtale, men en avtale om et verdisamarbeid hvor IUA og utøveren fronter hverandre gjensidig. IUA vil i avtaleperioden eksponere sin virksomhet hos verdiambassadøren på følgende måter:

– Reklameplass på treningstøy/overtrekksdrakt som brukes i forbindelse med trening lokalt, nasjonalt og internasjonalt.

– Utøver fremmer tiltaket ”Idrett uten alkohol” i medieoppslag og informerer oss om artikler som blir publisert om han/henne.

– Vi vil bruke utøver som frontperson på IUA sine nettsider og reklamemateriell.

– Utøver stiller seg positiv til å engasjere seg i en eller flere av IUA sine aktiviteter i løpet av avtaleperioden. Dette kan være stand, seminar, foredrag, film, debatt, sosiale medier eller annet.

– Utøver informerer IUA om konkurranser han/hun deltar i både i forkant og etterkant, slik at IUA kan profilere dette.

– Utøver låner instagramkontoen til IUA ei uke i løpet av året og dokumenterer toppidrettshverdagen. Utøver skal i løpet av den uka publisere minst tre trenings,- konkurranse,- eller inspirasjonsbilder.

– Utøver tagger og profilerer Idrett uten alkohol aktivt på egne sosiale medier, og inviterer følgere til å følge Idrett uten alkohol. Utøver framsnakker alkoholfri idrett i sine miljø.

– Utøver merker seg selv som “Verdiambassadør for Idrett uten alkohol” i instagramprofilen sin.

– Utøver må avstå fra all bruk av rusmidler så lenge avtalen varer.

Søknadsfrist for 2022: 1. oktober 2021

[/vc_column][/vc_row]

Kontakt oss

Prosjektleder Idrett uten alkohol
Åsmund Kleivenes
asmund@edru.no
Tlf.: 92 29 92 28
Følg oss på Facebook
Følg oss på Strava

[/vc_column][/vc_row]
[/vc_column][/vc_row]
Følg oss på Facebook
Følg oss på Strava
[/vc_column][/vc_row]