top of page

KickOff for studenter i Trondheim - flere savner alkoholfrie tilbud

Nylig hadde vi stand under fadderuke KickOff i Trondheim. Det var over 50 stands tilstede fra ulike organisasjoner, og mange nye studenter til Trondheim by.



Positiv respons

Over 100 studenter var innom vår stand og fikk høre om hva vi jobber med, og det vekket nysgjerrighet blant flere. Vi fikk god respons fra flere om at dette er et viktig arbeid.


Flere syntes at det var alt for mye fokus på alkohol under fadderuken, og vi fikk flere kommentarer på at det nesten ikke var noe tilbud uten alkohol i programmet under fadderuken. Dette gir oss motivasjon til å fokusere mer på alkoholfrie arrangement til neste fadderuke.


Bidra til inkludering

En av de som kom innom vår stand fortalte at det er ikke ubehagelig i seg selv å møte opp uten å drikke alkohol, men at spørsmålene om hvorfor han ikke drikker, er plagsomt. Vi i DNT – Edru Livsstil mener at man ikke skal spørre andre om hvorfor de ikke drikker alkohol, da dette kan skape både press og ubehag.


Vi i DNT – Edru Livsstil oppfordrer alle studenter til å bidra til en mer inkluderende studietid da det er noen rundt deg som ikke ønsker å drikke alkohol.







Comments


bottom of page