Medlemsfordeler

 

Smarthotel finner du i Oslo, Bergen, Stavanger, Tromsø og Hammerfest, og som medlem i DNT – Edru Livsstil får du gode rabatter på overnatting med frokost. Rommene bestilles via e-post, og rabattkoden er DNT – Edru Livsstil. Oppgitte priser gjelder hhv. enkeltrom, dobbeltrom, superior og studioleilighet.

Oslo: post.oslo@smarthotel.no…………………………………………Pris: 835/937/1080/etter avtale

Bergen: booking@bergenharbourhotel.no……………………… Pris: 942/1044

Stavanger: post.forus@smarthotel.no………………………………Pris: 675/775/975

Tromsø: post.tromso@smarthotel.no………………………………Pris: 707/830

Hammerfest: post.hammerfest@smarthotel.no………………Pris: 942/1044/1244/1656

 

 

Hos Brilleland får du 15 % på gjeldende veiledende pris på briller og solbriller med styrke. Tilbudet gjelder kjøp av komplett brille i butikk, og kan ikke kombineres med andre rabatter på glass og/eller innfatning. Oppgi rabattkoden edru ved bestilling.

 

Eikedalen Skisenter gir 20 % rabatt på dagskort og kveldskort! Gjelder ved kjøp på nett. Bruk promokode edrulivsstil18. Klikk på bildet for mer info.

 

Som medlem hos oss får du lave priser og gode vilkår i forsikringsselskapet KNIF Trygghet! Trykk på bildet og oppgi at du er medlem i DNT – Edru Livsstil.

 

Leske er en nettbutikk som har spesialisert seg på alkoholfri drikke. Her får du god og nøye utvalgt drikke til alle anledninger, og du kan velge mellom å abonnere på ferdigsammensatte esker eller kjøpe enkeltflasker. Klikk på bildet og oppgi rabattkoden edru, så får du 15 % rabatt på hvert kjøp eller på første abonnementsbetaling.

 

 

Bø Sommarland er Skandinavias største vannpark! Her får du 20 % rabatt i juni og august (kode Dnt_lav), og 15 % i juli (Dnt_ju).

Fyll ut rabattkodefeltet med den aktuelle koden og trykk «aktiver». Det er viktig å skrive koden akkurat slik som her, og skille mellom store og små bokstaver. Man får kjøpe opptil 10 billetter på ett kjøp. Rabatten gjelder ikke Smart Day Tickets som koster kr 199,-

 

Reiser du på to dagers Sommer Cruise lørdag – torsdag i perioden 14. mai – 20. juni er prisen kun kr 390,- per person* inkludert 1 all inklusive buffet med mineralvann og kaffe/te.

Kjøttbutikken har Fjord KUPP frem til 3. juni. La deg friste av blant annet 1 kg bacon til DKK 20,- og 2 kg kyllingfilet til DKK 79,-.

Ønsker du en dag i land med en tur til intime og moderne Aalborg med hyggelig storbystemning, shopping og arkitektur i verdensklasse, legger skipet til kai kl 08.00. Du er også velkommen til å  slappe av om bord og få med den vakre innseilingen til Langesund.

*Prisen gjelder når 2 personer reiser sammen i innvendig lugar. Tillegg for singellugar, andre lugartyper og bil.

Klikk på bildet for å komme til bestillingssiden.

Dag i land i Danmark: Bruk tilbudskode HCD367

Om bord på hele reisen: Bruk tilbudskode HCD366

 

Vi søker hele tiden etter nye medlemsfordeler! Har du tips? Send oss en e-post!

LOGG UT